Ontwerp & beplantingsplan

Tuinontwerp & beplantingsplan in regio Walcheren en daarbuiten

Oude Tol Groenprojecten is door jarenlange ervaring expert op het gebied van ontwerpen en aanleggen van tuinen. De wensen van de klant en goede communicatie staan hierin centraal. Daarom wordt u vanaf het begin betrokken bij het proces. Bij het ontwerpen worden de volgende stappen doorlopen:

1. Kennismaking en bespreken wensen

Allereerst wordt er een afspraak gemaakt om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken. Zo worden uw wensen zo gedetailleerd mogelijk in het ontwerp weergegeven. Tijdens deze afspraak wordt de tuin ook ingemeten.

2. Ontwerp tekenen

Na het gesprek wordt het eerste ontwerp gemaakt. Het voorstel wordt vervolgens digitaal toegezonden, dit betreft het ontwerp met 3D impressies.

3. Bespreken van het eerste ontwerp en het beplantingsplan

Tijdens de tweede afspraak wordt het ontwerp besproken. Eventuele aanpassingen worden meegenomen in het definitieve ontwerp.
De wensen met betrekking tot de beplanting worden ook besproken. Wij adviseren u hierin graag, zodat de planten en bomen in uw tuin een eenheid vormen. Het beplantingsplan wordt vervolgens samen met het definitieve ontwerp toegezonden.

4. Offerte

Voordat wij daadwerkelijk voor u aan de slag kunnen, wordt de offerte opgemaakt en toegezonden. Zo heeft u een overzichtelijk beeld van alle kosten. De offerte wordt uitgebreid besproken en hier kunnen nog wijzigingen in aangebracht worden.

5. Aanleg

De aanleg wordt verzorgd door de vakbekwame hoveniers van Oude Tol Groenprojecten.

6. Onderhoud

Wij vinden het belangrijk dat uw tuin uw droomtuin is en blijft. Om u te ontzorgen staan wij daarom ook graag klaar voor het onderhoud van uw tuin.